dinsdag 10 oktober 2017

Kerstmarkt Goes

Ruim 100 kramen, 25 foodtrucks, meer dan 10.000 bezoekers en de thema's brocante, Dickens en food op vrijdag 8 en zaterdag 9 december in de binnenstad van Goes.
De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt. De kerstmarkt slingert door de mooiste straten en pleinen. Rondom de Grote Kerk en het Weeshuisplein staan tientallen leuke kramen. De Korte Kerkstraat krijgt een kunst- en brocante thema. 



Smullen bij de foodtrucks
De organisatoren van het succesvolle festival ‘De Veste’, doen dit nog eens over in winterse sferen met foodtrucks, live muziek en superleuke activiteiten. Dit wordt een knaller met shoppen, food, music, theater.... in X-mas style.
Terug in de tijd
Musical-Vrienden, toneelvereniging Heer Hendrik en het Bavo koor verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met Kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte Kersttafel waar iedereen aan kan schuiven voor het Kerstdiner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kerstmarkt Goes

Ruim 100 kramen, 25 foodtrucks, meer dan 10.000 bezoekers en de thema's brocante, Dickens en food op vrijdag 8 en zaterdag 9 december i...