dinsdag 10 oktober 2017

Kerstmarkt Arnhem

Heerlijk kerstgevoel bij grootste en mooiste indoor Kerstmarkten van Nederland
100.000 lampjes glitteren en glinsteren boven 200 kerstkramen met duizenden koopjes
6, 7 en 8 december 2013 Beursgebouw Eindhoven
13, 14, 15 december 2013 Rijnhal te ArnhemOp elke hoek van de straat worden er wel kerstmarkten georganiseerd. Maar alleen in Eindhoven en Arnhem waan je je in een kerstparadijs. Heerlijk indoor genieten onder een enorme zee van kerstlampjes. Tussen huizenhoge prachtig versierde kerstbomen genieten van je glaasje glühwein en de heerlijke dennengeur. Rustig genietend van de stemmige prachtige kerstkoren die de hele dag optreden op het grote prachtige kerstpodium. Kortom er zijn eigenlijk maar 2 kerstmarkten in Nederland waar je echt een dag lang kunt genieten.

En niet alleen genieten. Want de grootste en mooiste indoor kerstmarkten van Nederland staan bekend om de enorme hoeveelheid koopjes die verkrijgbaar zijn. Landelijk bekende standhouders verkopen hun kerst en cadeau artikelen tegen bodem prijzen. Ook vele tientallen hobbyisten en kunstenaars demonstreren en verkopen hun creaties op het kerstcreaplein.

Ideeën opdoen, lekker genieten op het gezellige winter terras, koopjes jagen, demonstraties en workshops bijwonen. Het kan allemaal op de grootste en mooiste indoor kerstmarkten van Nederland. Bekend om haar schitterende decors en haar unieke sfeer.

Grote kerstkoren  brengen de gehele dag kerstliederen ten gehore. Een prachtig schouwspel en een unieke belevenis. Het maakt het totaal compleet. Natuurlijk vergezeld door de kerstman en zijn kerstelfjes die iedereen van harte welkom heten.

Kinderen tot 12 jaar gratis entree en de kerstman zou de kerstman niet zijn als ze niet even in zijn grote sneeuwton even mogen grabbelen.

Data: 
vrijdag 13 december
zaterdag 14 december
zondag 15 december

Openingstijden: alle dagen van 10.00 u tot 17.30 uur behalve zaterdag 14 december 'nightshopping' tot 22.00 uur
Toegangsprijs:
€6,50 voor volwassenen
€2,00 korting voor 65+
kinderen tot 12 jaar gratis entree mits o.b.v. een volwassene
Heeft u een kortingsbon? Deze geldt, tenzij anders vermeld voor 1 persoon. U kunt de korting niet combineren met andere kortingen of acties dus ook niet met 65+.
Adres Rijnhal:
        Olympus 1, 6832 EL Arnhem

Route naar de Rijnhal: klik hier
GRATIS PARKEREN bij de Rijnhal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kerstmarkt Goes

Ruim 100 kramen, 25 foodtrucks, meer dan 10.000 bezoekers en de thema's brocante, Dickens en food op vrijdag 8 en zaterdag 9 december i...